Saubermacher Az Év természetfotósa 2016

A pályázat nyílt zsűrizéseit, szavazatokat, pontszámokat élőben is közvetítjük ezen az oldalon a pályázati naptárban leírt időpontokban.

A naturArt, a Magyar Természetfotósok Szövetsége 2016-ban 24. alkalommal hirdeti meg Magyarország és a régió legnagyobb természetfotó pályázatát. A pályázat célja hazánk Magyarország, a Kárpát-medencei ökorégió és Földünk természeti értékeinek, csodálatos tájainak és élővilágának, valamint a természet ritka pillanatainak bemutatása, és ezen keresztül a természetvédelmi és biológiai ismeretterjesztés, a társadalom szemléletformálása és esztétikai értékítéletének fejlesztése.

A pályázat névadó támogatója a Saubermacher Magyarország Kft.

„A legnagyobb osztrák magán kézben lévő hulladékgazdálkodó vállalkozás leányvállalataként 27 éve működünk Magyarországon, ez idő szerint mintegy 150 munkatárssal. A hulladékgazdálkodási iparág meghatározó szereplőjeként, kiemelt célnak tartjuk partnereink és a társadalom számára való értékteremtést, ahol az innovatív megoldások mellett kötelezzük el magunkat.
Tudatában vagyunk annak, hogy a hulladékgazdálkodási szegmens mind a társadalomra, mind a természetre hatással van. Éppen ezért törekszünk a nyersanyagok maximális újrahasznosítására annak érdekében, hogy az erőforrások rendelkezésre állását a jövő generációk számára is biztosítani tudjuk. Az átláthatóság és a szorgalom kíséri a tevékenységünket, klímavédelemi céljaink pedig segítenek a társadalmi szemléletformálásban is.
A természet megóvása közös ügyünk. Minden nap azért tevékenykedünk, hogy  „Az Év Természetfotósa” pályázatra  – munkánk folyományaként is – olyan képek érkezhessenek, melyek a természet szépségét, érintetlenségét és tisztaságát tudják bemutatni. „

A pályázat kiállításra kiválasztott képeinek színhelyes nyomtatását idén is a pályázat fő támogatója, a Canon Hungária Kft. biztosítja.

A pályázat nyilvános, arra hivatásos és amatőr fotósok egyénileg nevezhetnek az etf.naturart.hu honlapon.

 

 

art_admin

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut non sagittis nunc. Ut vel consectetur ex. Maecenas eget odio pulvinar, congue nulla ac, scelerisque mauris. Etiam porta vel nisi a vestibulum. Integer metus ligula, feugiat bibendum leo non, tristique posuere nulla. Nulla accumsan ac libero ut varius. Sed pellentesque condimentum velit. Donec in nisl vitae nulla venenatis venenatis. Maecenas risus sapien, aliquam non blandit non, vehicula in lacus. Nunc quis iaculis lectus, non dignissim urna. Orci varius natoque penatibus et magnis dis parturient montes, nascetur ridiculus mus. Nulla condimentum enim in ex sollicitudin, sed condimentum nunc pretium. Nunc egestas purus orci, non consequat sem lacinia nec. Nullam convallis sem eget quam egestas tempus. Sed ut elit eu eros ullamcorper laoreet ut facilisis leo. Donec et blandit erat. Suspendisse interdum ligula tellus, eget rhoncus risus consectetur quis. Aliquam vitae mauris justo. Maecenas dignissim tortor non neque mattis aliquam.