Profil

Close
Adatok
Dániel
Selmeczi

A tengerektől távoli helyen Szolnokon születtem 1978-ban. A „nagy kékséghez” 21 éves koromban jutottam el ,ami azonnal megváltoztatta addigi életemet, szerelmese lettem a tenger élővilágnak és a merülésnek.

2002-ben NAUI oktatói minősítést szereztem, majd megismerkedve a technikai és barlangi búvárkodással 2003-ban TDI oktató lettem. A fényképezés családi hagyományként már megérintett a búvárkodás előtt, de csak érdeklődő amatőrként. 2003-ban kezdtem foglalkozni a víz alatti fotózás gondolatával. Első 1-2 évben másodlagos szempont volt számomra a fotó, szinte csak "lövöldöztem". A nagy áttörést a digitális fényképezés hozta meg, elkezdtem "látni" a víz alatt, már nem csak a merülés élménye volt fontos, hanem az, hogy képeket alkossak.

Kedvenc témám a cápák viselkedésének megfigyelése és megörökítése. A tenger élővilágának fotózása mellett a madarakat és a vadvilágot nagyon kedvelem. A felfedező utazások és a merülések mellett jelenleg egy új kihívás is foglalkoztat a modellek víz alatti fotózása.

Közösségi elérhetőségek
Account Details
Media Gallery for Selmeczi.daniel

X