Elindult a hazai legnagyobb természetfotópályázat, az ÉTF 2019 – Nevezz te is!

B_X_21766pmve2C.jpg

 „Lenergy – Az Év Természetfotósa 2019” pályázati kiírás

A naturArt, a Magyar Természetfotósok Szövetsége 2019-ben immár 27. alkalommal hirdeti meg Magyarország, és a régió legnagyobb nemzeti természetfotó pályázatát. A pályázat célja hazánk, a Kárpát-medencei ökorégió, és Földünk természeti értékeinek, csodálatos élővilágának, tájainak, valamint a természet ritka pillanatainak bemutatása, és ezen keresztül a természetvédelmi és biológiai ismeretterjesztés segítése, a társadalom szemléletének formálása és esztétikai értékítéletének fejlesztése.

A pályázat névadó támogatójaLenergy Magyarország Kft

(http://lenergy.hu)

A vállalat 2011 novemberében alakult azzal a céllal, hogy teljes körű megoldást kínáljon a klímatechnika, a légtechnika és energetikai megoldások területén. Célunk, hogy ügyfeleink bevonásával és teljes megelégedése mellett, olyan egyedi energiatakarékos megoldásokat alkalmazzunk, amivel minden költség- és környezettudatos vállalat csak nyerhet, és működését hosszú távon valóban fenntarthatóvá teheti. Az Európai Unió által kiírt pályázatok területén is segítjük partnereinket.

A LENERGY a fő támogatója a Varázslatos Magyarország fotópályázatnak is, melynek fő célja a magyar nemzeti parkok bemutatása.

A pályázat kiállításra kiválasztott képeit ezúttal is a pályázat fő támogatója a Canon Hungária Kft. támogatásával nyomtatjuk majd ki látványos minőségben.

A pályázat fődíját, „Az Év Természetfotósa 2019” kitüntető címet elnyerő fotós részére a fődíjat felajánlotta az:etf

A pályázat nyilvános, arra hivatásos és amatőr fotósok egyénileg nevezhetnek az etf.naturart.hu honlapon.

A pályázat teljes kiírása itt olvasható!

Érdeklik hasonló hírek ?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön első kézből híreinkről