Potyó Imre nyerte a Varázslatos Magyarország fődíját

Forgótánc - Duna–Ipoly Nemzeti Park ~ Potyó Imre

Május 24-én, az európai nemzeti parkok napján hirdették ki a Varázslatos Magyarország 2019-es évadának díjazottjait. Az egész éves versenyben a legeredményesebb, így az 1. helyezett Potyó Imre lett, míg a 2. helyen Daróczi Csaba, 3. helyen pedig Litauszki Tibor végzett. A Mozgásban a természet kategória győztese Daróczi Csaba lett, aki egyúttal elnyerte a pályázat Portfólió díját is.

2019-ben 10. alkalommal indult útjára a Varázslatos Magyarország természetfotó pályázat, amely elsősorban hazánk természeti szépségeit, tájait, valamint állat- és növényvilágát hivatott bemutatni.
A kilenc hónapon át tartó versenyben november végén csupán 10 pont különbség volt Daróczi Csaba és Potyó Imre közt Csaba előnyére, így a decemberben leadott hat-hat fotón múlt, melyikük lesz a fődíjas.
Az utolsó hónap eredménye és a pályázat végeredménye a március közepére tervezett jubileumi díjátadó gálán derült volna ki, a veszélyhelyzet miatt azonban elmaradt a várva várt esemény. A Varázslatos Magyarország csapata végül egy kiváló dátum mellett döntve, az európai nemzeti parkok napján online hirdette ki a 2019-es évad végeredményét.

A kisoroszi szigetcsúcson forgatott díjátadó az alábbiakban nézhető vissza.

Érdeklik hasonló hírek ?

Iratkozzon fel hírlevelünkre, és értesüljön első kézből híreinkről