Close
Profil részletek
Kerekes
István

Kerekes István (1977)
Yelena című fényképével a magyar fotográfia történetében abszolút rekordot állított fel, ez idáig 6 kontinens 43 országában több mint 300 díjat nyert. Ez a teljesítmény a FIAP (Nemzetközi Fotóművész Szövetésg) adatai alapján világviszonylatban is egyedi, mivel a FIAP nem tud még egy fényképről, amelynek ennyi díja lenne a világon!
Szabadúszó. A Földgömb magazin állandó szerzője. Tagja a MAFOSZ -nak. Eddigi munkássága alatt több mint 1300 nemzetközi és hazai díjat nyert el különböző fotópályázatokon. 2012 –ben első magyarként megkapta a Nemzetközi Fotóművész Szövetség (FIAP) által a versenyfotográfia terén adományozott (az akkori) legmagasabb szintű kitüntetést, a FIAP Kiváló Művésze platina fokozatát (EFIAP/p.) Akkor, összesen 38 fotóművésznek volt meg ez az elismerése.
2017–ben a világon a legfiatalabbként kapta meg a Nemzetközi Fotóművész Szövetség által adományozott - a FIAP Kiváló Művésze gyémánt2 fokozatot (EFIAP/d2). Ezzel a kitüntetéssel jelenleg a világon hat fotóművész rendelkezik.

Social média
Fiók részletek
Media Gallery for Kerekes.istvan
Galéria
A felhasználó nem készített még galériát