Close
Profil részletek
Molnár
Péter

Soltról származom, 1997 óta Kecskeméten élek. Lányunk, Zsófia 2007-ben született. Kertészmérnök vagyok, egy holland cégnél dolgozom paradicsom szakértőként. Munkám által sokat járok a keleti blokk országaiba.
14 éves korom óta fotózok. Természetfotózás a hobbim. Régebben rengeteget jártam túrázni, hegyeket másztam, barlangásztam és sokat barangoltam a nagyvilágban. Gyönyörű helyekre jutottam el, ami magával hozta, hogy egy kicsi látványt és érzést "hazavigyek" ezekről a helyekről képek formájában. Először egyszerű eszközökkel dokumentum-jellegű képeket készítettem, aztán igényesebbé váltam és odafigyeltem a képek minőségére és a végén azt vettem észre magamon, hogy azért járok a természetbe, hogy fotókat készítsek.
A túrázásból adódóan először tájképeket készítettem, aztán amikor családot alapítottam a hosszú külföldi utak is elmaradoztak, elhatároztam, hogy Magyarország természeti értékeire fogok koncentrálni, így ekkortól fogva madarakat, állatokat és növényeket is fotózok. Célom, hogy egyszer egy fotóalbumot adjak ki Magyarországról.

Social média
Fiók részletek
Media Gallery for Molnar.peter
Galéria